ناتینگ فون 3a طبق گزارشها دارای دوربین تله فوتو ۲ برابری خواهد بود، در حالی که گفته میشود نسخه Pro دارای زوم اپتیکال ۳ برابری با استفاده از سنسور Lytia LYT-600 سونی است. سنسوری از نوع ۱/۱.۹۵ اینچی که اخیراً در Realme 13 Pro+ به کار گرفته شده است. این می تواند به مدل Pro مزیت قابل توجهی در عکس های زوم و عکاسی پرتره بدهد.
در همین حال، ناتینگ ممکن است به تازگی طراحی دوربین سری ناتینگ فون 3a مورد اشاره قرار داده باشد. در یک توییت مرموز دیروز، این شرکت تصاویری از نقاط را به اشتراک گذاشت که در دو چیدمان مجزا چیده شده اند، یکی در یک چیدمان افقی و دیگری که یک الگوی L شکل. ما مطمئن نیستیم که کدام طراحی متعلق به Phone (3a) یا (3a) Pro است، اما تیزر نشان می دهد که آنها یکسان به نظر نخواهند رسید.
طبق شایعات، قیمت ناتینگ فون 3a در هند از حدود ۲۵۰۰۰ روپیه (۲۸۸ دلار) شروع می شود، در حالی کهناتینگ فون 3a پرو می تواند با قیمت ۳۰۰۰۰ روپیه (۳۴۵ دلار) باشد. ناتینگ قرار نیست سری فون (3a) را در ۴ مارس عرضه کند و قبل از اعلام، اطلاعات جدیدی در مورد جزئیات سیستم دوربین هر دو مدل منتشر شده است.
سری ناتینگ فون 3a خاص و عجیب
انتظار میرود این مجموعه شامل دو گوشی باشد: Nothing Phone (3a) و Nothing Phone (3a) Pro که هر دو سختافزار مشترک زیادی دارند اما در سیستم دوربین متفاوت هستند.
انتظار می رود هر دو مدل از مشخصات اصلی یکسانی برخوردار باشند. این شامل پردازنده Snapdragon 7s Gen 3، صفحه نمایش ۶.۷۲ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، استاندارد IP64 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و پاشش آب و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است. سیستم دوربین اصلی شامل یک سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و یک سنسور فوق عریض ۸ مگاپیکسلی می شود که همه چیز را مطابق با گوشی های قبلی Nothing نگه می دارد.
تفاوت واقعی، طبق گزارش ها، در دوربین سوم خواهد بود. برای اولین بار، ناتینگ لنز تله فوتو اختصاصی اضافه نمی کند، اما پیاده سازی در هر دو مدل متفاوت است.