رسانه کره ای The Elec گزارش داده که شرکت سامسونگ دیسپلی مشغول توسعه فناوری دوربین زیر نمایشگر است و اپل هم از مشتریان بالقوه آن خواهد بود.
آیفون ۱۵ پرو به فیس آیدی زیر نمایشگر مجهز است، گفته می شود اپل قصد دارد این فناوری زیر نمایشگر سامسونگ را برای پنهان سازی فیس آیدی زیر صفحه نمایش به کار گیرد. البته باید بیان داشت که اپل و سامسونگ سال ها است که شریک تجاری هستند و اپل همیشه سعی دارد از اولین مشتریان فناوری های کمپانی کره ای باشد.
آیفون ۱۵ پرو با طراحی بهتر
در حالی که انتظار داشتیم سری آیفون ۱۴ در چند مدل فناوری فیس آیدی زیر نمایشگر داشته باشند اما بعید است این نوآوری را تا رونمایی آیفون ۱۴ شاهد باشیم. بنابراین گفته می شود باید تا آیفون ۱۵ منتظر ماند زیرا اپل قصد ندارد در نسل آیفون ۱۴ چنین ویژگی را به کار گیرد و قطعا یک سال بیشتر باید در انتظار باقی ماند.
تاکنون تصاویر رندری شاهد بودیم که نشان می داد آیفون ۱۴ در برخی مدل دارای حسگر دوربین با طراحی غیرناچ است و اپل قصد دارد به سبک دیگری روی آورد. گلکسی زد فولد ۳ اولین اسمارتفونی بود که دوربین زیر نمایشگر داشت اما سامسونگ دیسپلی به توسعه فناوری جدید دیگری روی آورده که کمتر می توان شاهد دوربین زیر صفحه نمایش بود.
حال باید منتظر ماند تا مشخص شود برند کوپرتینویی چه برنامه ای در سر دارد.