ناسا همیشه سعی داشته به ایجاد تیم های تخصصی جهت شناسایی هرچه بیشتر فضا بپردازد و حال به دنبال تیم بررسی بیگانگان یا همان UFOها است.
ناسا به دنبال ایجاد تیم تخصصی بررسی بیگانگان، از پاییز امسال، این مطالعه از محققان میخواهد که دادههای UAP در حال حاضر وجود داشته باشد، تعیین کنند که چگونه میتوان دادههای UAP را در حرکت رو به جلو جمعآوری کرد و روشهایی را برای مطالعه ماهیت UAPها به دلایل علمی و دفاعی هوافضا توسعه داد. این تیم توسط اخترفیزیکدان، دیوید اسپرگل، رئیس بنیاد سیمونز در شهر نیویورک، در کنار دانیل ایوانز، دستیار معاون پژوهشی در اداره ماموریت علمی ناسا هدایت خواهد شد.
ایوانز در یک تماس مطبوعاتی گفت: «در طول دههها، ناسا به این درخواست پاسخ داده است تا با برخی از گیجکنندهترین رازهایی که میشناسیم مقابله کند، و این تفاوتی ندارد. من میخواهم تاکید کنم که ناسا برای رسیدگی به UAPها موقعیت منحصربهفردی دارد، زیرا چه کسی غیر از ما میتواند از قدرت دادهها و علم برای مشاهده آنچه در آسمان ما میگذرد استفاده کند؟ و رک بگویم، به همین دلیل است که ما کاری را که انجام می دهیم انجام می دهیم.»
این اولین برنامه ای نیست که به تحقیقات UAP اختصاص داده شده است. بین سال های ۱۹۵۲ و ۱۹۶۹، نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) UAP ها را تحت پروژه کتاب آبی مطالعه کرد. اخیراً، در سال ۲۰۱۷، نیویورک تایمز یک برنامه تحقیقاتی پنهانی پنتاگون UAP به نام برنامه شناسایی تهدیدات هوافضای پیشرفته (AATIP) را فاش کرد که در سال ۲۰۱۲ به دلیل کمبود بودجه پایان یافت. آن گزارش منجر به افزایش علاقه عمومی به UAP ها شد. متعاقباً، وزارت دفاع (DoD) گروه ویژه پدیدههای هوایی ناشناس (UAPTF) را تشکیل داد که به بررسی گزارشهای UAP اختصاص داشت و جانشین آن، گروه هماهنگسازی و شناسایی شی هوابرد (AOIMSG).
تا کنون، این برنامه ها بیشتر مشاهده های UAP را توضیح نداده اند. و به ویژه، آنها شواهد مشخصی مبنی بر فرازمینی بودن UAPها ارائه نکردهاند، همانطور که در گزارش UAP طبقهبندیشده وزارت دفاع در ژوئن ۲۰۲۱ و جلسه استماع کنگره در مورد UAPها در می ۲۰۲۲ نشان داده شده است.
ناسا نیز قبلاً در مورد این واقعیت که UAPها احتمالاً فضاپیماهای بیگانه نیستند، صحبت کرده است. آژانس در بیانیه ای مطبوعاتی گفت: “هیچ مدرکی وجود ندارد که UAP ها منشأ فرازمینی داشته باشند.” اما این بدان معنا نیست که بیگانگان کاملاً دور از ذهن هستند.
توماس زوربوخن، معاون علمی ناسا، گفت: بخشی از وظیفه ما در ناسا که کنگره به ما داده است، نه تنها انجام تحقیقات بنیادی در آسمان و غیره، بلکه به عنوان بخشی از آن یافتن حیات در جاهای دیگر است. و به همین دلیل است که ما برنامههای اختر زیستشناسی را در بسیاری از رشتهها در این زمینه خلاصه کردهایم که به عنوان مثال به حیات منقرض شده در مریخ نگاه میکند، اما همچنین به الگوهای حیات در جاهای دیگر، شاید در اروپا یا شاید در انسلادوس نگاه میکند.
زوربوخن همچنین تحقیقات کنونی ناسا را در مورد «تکنوسیچرها» یا نشانههایی از فناوری بیگانه که به طور بالقوه توسط حیات هوشمند ایجاد شده است، تأیید کرد.
اما در این مطالعه، ناسا به دنبال ارائه توضیحاتی برای UAP ها، فرازمینی ها یا موارد دیگر نخواهد بود. این بیشتر یک ماموریت گردآوری اطلاعات است – که نتایج آن برخلاف بسیاری از یافتههای وزارت دفاع به اشتراک گذاشته میشود – که ممکن است در را برای تحقیقات و تحلیلهای بیشتر UAP باز کند. اسپرگل در این تماس مطبوعاتی گفت: “امیدواریم حداقل برخی از نقشههای راه را در مورد چگونگی پیشرفت در آینده ترسیم کنیم.”