Honor در بازی نمایشگر توانسته پیشرفت بزرگی کرده و برای مثال نمایشگر ۶.۸۱ اینچی LTPO OLED مجیک ۵ پرو با وضوح بالا، عمق رنگ ۱۰ بیتی، نرخ نوسازی دینامیک ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از HDR10+ یک گزینه برجسته است.
اکنون، این شرکت قرار است سری جدید آنر ۹۰ را در ۲۹ می معرفی کند و قبل از معرفی، ویدیویی را منتشر کرده است که در آن صفحه نمایش آنر ۹۰ را در برابر ۱۰۲ گوشی OLED اصلی فعلی آزمایش می کند. این ویدئو نشان می دهد که صفحه نمایش آنر ۹۰ در تعدادی از زمینه های کلیدی از رقبا بهتر عمل می کند.
آنر آزمایشی را انجام داد و صفحه نمایش آنر ۹۰ را با ۱۰۲ گوشی OLED اصلی فعلی مقایسه کرد. شاید بدانید که پنلهای OLED معمولاً در اکثر گوشیهای هوشمند میانرده و پرچمدار استفاده میشوند. رنگ های دقیق و کیفیت تصویر عالی را ارائه می دهد.
Honor تاکید می کند که خطرات پنهانی برای سلامت بصری نیز در ارتباط با صفحه نمایش های OLED وجود دارد. این صفحهها میتوانند در فرکانسهای بالا سوسو بزنند که اگرچه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند، اما در برخی افراد میتوانند باعث خستگی چشم و سردرد شوند.
آنر در آزمایش خود، سوسو زدن همه ۱۰۲ گوشی را با تنظیم آنها بر روی یک صفحه سفید به تصویر کشید. این شرکت از یک دوربین پرسرعت با سرعت شاتر ۱/۸۰۰ ثانیه برای ثبت سوسو زدن استفاده کرد و تصاویر برای مقایسه روی صفحه نمایش هوشمند نمایش داده شدند. نتایج آزمایش نشان داد که تمام صفحههای تلفن همراه درجات مختلفی از سوسو زدن استروبوسکوپی را نشان میدهند.
با این حال، ادعا می شود که شدت سوسو زدن به فرکانس کم نور بستگی دارد، با فرکانس های پایین تر منجر به سوسو زدن شدیدتر می شود. تست آنر نشان میدهد که تنها یک صفحه نمایش در این آزمایش برتری داشت و آن آنر ۹۰ بود. این گوشی عملکرد درخشانی را نشان داد و تحت هیچ شرایط بصری هیچ گونه سوسو زدن استروبوسکوپی را نشان نداد.
آنر ۹۰ اولین دستگاهی خواهد بود که با نورپردازی PWM دارای فرکانس فوقالعاده ۳۸۴۰ هرتز عرضه میشود. علاوه بر این، گواهی TÜV Rheinland بدون سوسو زدن را نیز گذرانده و به سطح کم نور صفر رسیده است.