شیائومی می ۱۲ اولین گوشی هوشمندی است که از تراشه اسنپدراگون ۸۹۵ کوالکام بهره خواهد برد و به صقحه نمایش LTPO نیز مجهز خواهد شد. این گوشی، اوایل امسال نیز اولین گوشی هوشمندی بود که با استفاده از تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ کوالکام معرفی شد. این گوشی اواخر سال جاری میلادی معرفی میشود.
طبق جدیدترین خبرها، کوالکام در حال توسعه یک تراشه پرچمدار جدید Snapdragon SoC است که با همکاری TSMC و با استفاده از فرایند تولید ۴ نانومتری ساخته میشود. این پردازنده جانشین اسنپدراگون ۸۹۵ (Snapdragon 895 SoC) آینده خواهد بود و تلفن هوشمند شیائومی می ۱۲ Xiaomi Mi 12 اولین گوشی هوشمندی است که به این پردازندهی پرچمدار مجهز خواهد شد.
دلیل اصلی این که شرکت کوالکام را وادار به همکاری با TSMC کرد، انتشار این خبر بود که TSMC قصد دارد تولید انبوه محصولات ۴ نانومتری را در سال ۲۰۲۲ آغاز کند. سامسونگ پرچمدار فعلی کوالکام یعنی پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ SoC را با استفاده از فناوری پردازش ۵ نانومتری تولید میکند.
گزارشها میگویند تراشه اسنپدراگون ۴ نانومتری فوق الذکر، که قرار است کوالکام و TSMC آن را با همکاری یکدیگر تولید کنند، تا سال ۲۰۲۲ رونمایی نخواهد شد اما با این حال، انتظار میرود جانشین تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ کوالکام، با نام آزمایشی اسنپدراگون ۸۹۵ Snapdragon 895، با استفاده از فناوری ۵ نانومتری بهبود یافته، دوباره توسط سامسونگ تولید شود. این فناوری جدید عملکرد و بهره وری انرژی SoC را بهبود میبخشد.
انتظار میرود که اسنپدراگون ۸۹۵ مودم X65 5G کوالکام را دریافت کند که در این صورت حداکثر سرعت استفاده کنندگان گوشیهای هوشمند سازگار با این فناوری، در شبکههای ۵G به ۱۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش مییابد. مودم اسنپدراگون X65 همچنین از فناوری صرفه جویی در مصرف انرژی 5G PowerSave 2.0 بهره میبرد. این مورد،به طور قابل توجهی مصرف برق پلت فرم را کاهش میدهد.
منابع افزودند که اولین گوشی هوشمندی که به پردازنده اسنپدراگون ۸۹۵ مجهز میشود تلفن هوشمند شیائومی می ۱۲ خواهد بود. این گوشی هوشمند در اواخر سال جاری ارائه میشود.