هوآوی نسخه قرمز ویژه ای را برای جشن گرفتن سال مار برای سال نو چینی معرفی کرده است. در کنار این، نسخه جدید Black Edition نیز راه اندازی شده است. هر دو نسخه دارای روکش چرمی شطرنجی در عقب هستند. نوع قرمز رنگ براق را بر روی ماژول دوربین به نمایش میگذارد که با یک طرح برجسته طلایی برجسته شده است، در حالی که نوع مشکی دارای روکش سیاهشده تمام فلزی برای ظاهری براق است.
انواع رنگی جدید Pura 70 Ultra اکنون از طریق اعلامیه رسمی Weibo هوآوی و فروشگاه آنلاین VMall برای خرید در دسترس هستند.
Pura 70 Ultra دارای صفحه نمایش ۶.۸ اینچی OLED چهار خمیده با وضوح +FHD (2844 در ۱۲۶۰ پیکسل)، طیف رنگی گسترده P3، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، کاهش نور PWM با فرکانس بالا ۱۴۴۰ هرتز و تراکم 460PPI است. این گوشی دارای سیستم عامل HarmonyOS 4.2 بوده و پس از خرید، به HarmonyOS NEXT ارتقا یافته است.
هوآوی Pura 70 Ultra در رنگ بندی جدید
از قابلیتهای دوربین میتوان به لنز سهگانه عقب اشاره کرد: سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، لنز فوق عریض ۴۰ مگاپیکسلی و لنز تله فوتو ماکرو ۵۰ مگاپیکسلی. دوربین جلو یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض با چند حالت عکاسی است. این دستگاه همچنین از ارتباطات ماهواره ای، ویژگی های پرداخت هوشمند و ابزارهای ویرایش عکس هوش مصنوعی پشتیبانی می کند.
پورا ۷۰ اولترا از یک باتری ۵۲۰۰ میلی آمپر ساعتی انرژی می گیرد که از شارژ سیمی ۱۰۰ واتی، شارژ بی سیم ۸۰ واتی، شارژ معکوس سیمی ۱۸ واتی و شارژ معکوس بی سیم ۲۰ واتی پشتیبانی می کند. دارای استاندارد IP68 و دارای درگاه USB Type-C است.
در اخبار دیگر، هواوی قرار است گوشی تاشو Pocket 3 را در طول جشنواره بهار چین (۲۹ ژانویه تا ۱۲ فوریه) عرضه کند. برندهای دیگر، از جمله شیائومی، اوپو و ریلمی نیز در فوریه ۲۰۲۵ دستگاه های پرچمداری مانند Xiaomi 15 Ultra و Oppo Find X8 Ultra را عرضه می کنند که آن را به ماه رقابتی برای گوشی های هوشمند جدید تبدیل می کند.