چگونه حساب تلگرام خود را در تمامی سیستم عامل ها پاک کنیم

Screenshot 2021 04 22 125245
چگونه حساب تلگرام خود را در تمامی سیستم عامل ها پاک کنیم

همانطور که می دانید در حال حاضر تلگرام محبوب ترین پیام رسان در ایران بوده و در جهان نیز طرفداران کمی ندارد. در این مطلب قصد داریم نحوه پاک کردن اکانت تلگرام را آموزش دهیم. با اعوجاج همراه باشید.

تلگرام یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های پیام رسان در بین مردم جهان است. با سیاست‌های جدید شرکت واتساپ در مورد حریم خصوصی افراد، تلگرام همچنان به عنوان یک گزینه جایگزین مناسب برای استفاده بسیاری از کاربران است. اما تغییر سیاست‌های واتساپ موجب آگاهی بیشتر مردم درباره حریم خصوصی خودشان شد و به همین دلیل کاربران واتساپ و تلگرام احتمالاً سعی خواهند کرد به سراغ برنامه‌های امن‌تری مانند سیگنال بروند. اگر شما هم به استفاده از تلگرام علاقه ندارید و می‌خواهید اطلاعاتتان از سرورهای این شرکت پاک شود، با ما همراه باشید. در این مطلب نحوه حذف دائمی اکانت تلگرام به چند روش که در تمام گوشی‌های اندروید و آی‌او‌اس مشابه است، توضیح داده خواهد شد.

راه نخست: پاک کردن خودکار حساب تلگرام

چگونه حساب تلگرام خود را در تمامی سیستم عامل ها پاک کنیم
چگونه حساب تلگرام خود را در تمامی سیستم عامل ها پاک کنیم

حذف خودکار اکانت تلگرام، روشی است که به طور پیش فرض در اکانت تلگرام همه افراد فعال است. شما اگر به مدت 6 ماه از اکانت تلگرام خود استفاده نکنید، به طور خودکار اکانت شما حذف می‌شود. البته شما می‌توانید بازه زمانی جهت حذف اکانت تلگرام به طور خودکار را طبق روش زیر تغییر بدهید:

1. برنامه تلگرام را باز کنید و به قسمت تنظیمات بروید. سپس روی Privacy and Security ضربه بزنید.

2. در صفحه باز شده روی If Away For بزنید و مدت زمان مورد نظرتان را انتخاب نمایید.

شما می‌توانید زمان‌های 1 ماه، 3 ماه، 6 ماه و 12 ماه را انتخاب کنید. بعد از انجام این کار برنامه تلگرام را از گوشی خود حذف کنید و تا مدت زمانی که تعیین کرده‌اید، به هیچ وجه وارد اکانت خود نشوید. پس از اتمام این دوره، تلگرام اکانت شما را از سرورهای خود پاک خواهد کرد.

راه دوم: پاک کردن سریع حساب تلگرام

جهت حذف فوری اکانت تلگرام، بدون نیاز به تغییر تنظیمات و حذف زمان‌بندی شده آن، می‌توانید به راحتی از روش زیر استفاده کنید.

برای حذف فوری اکانت تلگرام نیاز به باز کردن یک مرورگر دارید و سپس مراحل زیر را انجام بدهید:

1. در مرورگر به صفحه account management page بروید و شماره تلفن خود را وارد کنید.

2. بر روی گزینه Delete account کلیک کنید.

3. علت حذف اکانت تلگرام خود را وارد نمایید و روی Delete My Account کلیک کنید.

4. در صفحه باز شده روی Yes, delete my account کلیک کنید. اکانت تلگرام شما حذف شد.

با حذف اکانت تلگرام چه سرنوشتی در انتظار اطلاعات آن است؟

  • پس از حذف اکانت تلگرام تمام پیام‌ها، گروه‌ها و مخاطبین مرتبط با اکانت شما از سرورهای تلگرام حذف می‌شوند.
  • گروه‌هایی که شما ایجاد کردید و مدیر گروه بودید، برای سایر مخاطبین گروه باقی می‌مانند و به فعالیت خود ادامه می‌دهند. همچنین مخاطبین شما کپی پیام‌هایی که ارسال کرده‌اید را خواهند داشت.
  • حذف اکانت تلگرام دائمی است. بنابراین پس از حذف اکانت نمی‌توانید آن را بازیابی کنید.
  • با این اوصاف اگر می‌خواهید دوباره از پیامرسان تلگرام استفاده کنید، می‌توانید یک اکانت جدید با همان شماره تلفن قبلی ایجاد نمایید، اما به اطلاعات قبلی خود دسترسی نخواهید داشت.
  • برای حذف پیام‌های ارسال شده به مخاطبین نمی‌توانید کاری انجام بدهید، تنها می‌توانید از ویژگی self-destructing messages در تلگرام استفاده کنید. این ویژگی به شما کمک می‌کند پیام‌هایی ارسال کنید که پس از مدتی معین به طور خودکار حذف می‌شوند.
چگونه حساب تلگرام خود را در تمامی سیستم عامل ها پاک کنیم
چگونه حساب تلگرام خود را در تمامی سیستم عامل ها پاک کنیم

پرسش های رایج

  • آیا می‌توانم اکانت تلگرام خود را پس از حذف، دوباره بازیابی کنم؟ خیر، پس از حذف اکانت تلگرام دسترسی شما به اکانت قبلی به طور کامل قطع می‌شود. با این وجود می‌توانید یک اکانت جدید با همان شماره تلفن قبلی خود ایجاد نمایید.
  • آیا حذف اکانت تلگرام باعث می‌شود پیام‌های ارسال شده من برای مخاطبینم نیز حذف شوند؟ خیر، با حذف اکانت تلگرام پیام‌های ارسال شده شما برای دیگران حذف نخواهند شد.
  • آیا پس از حذف اکانت تلگرام دوباره می‌توانم از همان شماره تلفن برای ثبت نام استفاده کنم؟ بله، با همان شماره تلفن می‌توانید اکانت جدیدی برای خود ایجاد کنید ولی به هیچ یک از گروه‌ها، پوشه‌ها و … قبلی دسترسی نخواهید داشت.
  • آیا اکانت تلگرام من به طور خودکار حذف می‌شود؟ بله، پس از مدت زمان مشخص اگر از اکانت خود استفاده نکرده باشید، به طور خودکار اکانت تلگرام شما حذف خواهد شد.

منبع:

مطالب مرتبط

>