چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم

چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم
چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم

دانستن این که چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم به عنوان ابزاری برای کسانی که در معرض سوء استفاده خانگی هستند و به طراحی شده است و به کاربران اجازه می دهد فوراً دسترسی افراد و برنامه های دیگر به مکان خود را لغو کنند و یک بررسی امنیتی انجام دهند.

اپل به دلیل تمرکز بر امنیت و حریم خصوصی شهرت دارد و ایمنی در iOS 16 از راهنمای کاربر ایمنی شخصی پیروی می کند که برای اولین بار در اواخر سال 2020 منتشر شد و در سال 2022 به روز شد. این شامل تعدادی گام برای محدود کردن اشتراک گذاری است و آیفون را از به اشتراک گذاری داده های مکان برحذر میدارد.

اکنون با iOS 16، به جای نیاز به گذراندن بخش‌های مختلف در برنامه تنظیمات با چندین مرحله، کاربران یک دکمه وحشت دارند تا بلافاصله اتصال آیفون خود را از همه افراد، برنامه‌ها و دستگاه‌ها قطع کنند.

اپل چک ایمنی آیفون را این گونه توصیف می کند:

«اگر شرایط یا سطوح اعتماد تغییر کند، «بررسی ایمنی» به شما امکان می‌دهد ارتباط خود را با افراد، برنامه‌ها و دستگاه‌هایی که دیگر نمی‌خواهید به آن‌ها متصل باشید، قطع کنید.»

همچنین گزینه ای برای استفاده از بررسی ایمنی برای مدیریت افرادی که با آنها به اشتراک می گذارید بدون لغو همه دسترسی ها وجود دارد. در ادامه مطلب با چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم همراه شما هستیم.

بررسی ایمنی برای آیفون: نحوه استفاده در iOS 16

خاطر نشان کنیم که iOS 16 در حال حاضر به عنوان نسخه بتا توسعه دهنده در دسترس است. نسخه بتای عمومی رایگان iOS 16 قرار است در ماه ژوئیه راه‌اندازی شود. اما شما می توانید در مطلب ما درباره نصب iOS 16 بیشتر بخوانید.

1– با اجرای iOS 16، برنامه تنظیمات(Settings app) را باز کنید
2– انگشت خود را به پایین بکشید و روی Privacy & Security ضربه بزنید
3– انگشت خود را به پایین بکشید و Safety Check را انتخاب کنید
اکنون می‌توانید از تنظیم مجدد اضطراری یا مدیریت اشتراک‌گذاری و دسترسی استفاده کنید – شناسه چهره/شناسه لمسی یا رمز عبور لازم است.

آموزش تصویری چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم:

در ادامه مراحل گفته شده را به صورت تصویری به شما نشان میدهیم و آموزش می دهیم.

چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم

اپل می گوید اگر احساس می کنید «ایمنی شخصی شما در خطر است» از گزینه Emergency Reset Safety Check برای آیفون استفاده کنید.

اپل به کسی اطلاع نمی‌دهد که اشتراک‌گذاری را با آن متوقف کرده‌اید، اما ممکن است متوجه شود که اشتراک‌گذاری متوقف شده است.

چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم

همچنین اگر نیازی به استفاده از این ویژگی ندارید، می‌توانید روی لغو یا خروج سریع در بالای صفحه ضربه بزنید.

اگر می‌خواهید درباره ایمنی شخصی بیشتر بدانید، راهنمای کامل اپل یک منبع جامع است.

در این مطلب با آموزش چگونه فورا اشتراک‌گذاری مکان و موارد دیگر را در iOS 16 متوقف کنیم همراه شما بودیم امیدواریم این آموزش برای شما مفید و قابل توجه بوده باشد.

همچنین برای آشنایی با ویژگی های دیگر ios 16 میتوانید به صفحه‌ی آیفون و آیپد مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:
منبع
Avatar

سوسن تفاخ

کارشناس علوم تربیتی و آموزگار ابتدایی هستم. از تکنولوژی و هر چیزی که باعث پیشرفت بشه لذت میبرم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *