برنامه موسیقی اپل در macOS Sonoma اکنون گزینه ای برای جلوگیری از اضافه شدن خودکار آهنگ های دلخواه به کتابخانه شما دارد. در این مطلب روش استفاده آن را می آموزید. با نحوه جلوگیری از افزودن آهنگ های مورد علاقه به Music Library مک همراه باشید.
در macOS Sonoma ۱۴.۲، یک گزینه جدید موجود در برنامه Music به شما امکان می دهد آهنگ های مورد علاقه (و در بسیاری موارد کل آلبوم ها) را به طور خودکار به کتابخانه موسیقی اضافه نکنید.
با اطمینان از اینکه فقط آهنگ هایی که انتخاب می کنید ذخیره می شوند، کنترل بیشتری بر مجموعه موسیقی خود به شما می دهد. در اینجا می توانید تنظیمات جدید را پیدا کنید.
نحوه جلوگیری از افزودن آهنگ های مورد علاقه به Music Library مک
۱- برنامه Music را در مک باز کنید.
۲- Music ➝ Settings… را از منو بار انتخاب کنید.
۳- روی زبانه Advanced کلیک کنید.
۴- در بخش Add songs to Library when adding to، تیک باکس Favorites را بردارید و سپس روی Ok کلیک کنید.
نحوه جلوگیری از افزودن آهنگ های مورد علاقه به Music Library مک را دیدید. اگر این گزینه را خاموش کنید، آهنگ های دلخواه همچنان به فهرست پخش جدید Favorites برنامه Music که در macOS 14.2 اضافه شده است، افزوده می شوند.
نحوه جلوگیری از افزودن آهنگ های مورد علاقه به Music Library مک به این ترتیب است. آموزش های مشابه و بیشتر را در نحوه افزودن عکس سفارشی به پلی لیست Apple Music در iOS 17.1 ببینید.