اندروید به عنوان یک سیستم عامل بسیار پیشرفت کرده است و همین را می توان در مورد دستگاه های اندرویدی نیز گفت.
ما دیگر به تلفنهایی که فقط با برنامههای پیشفرض Google از قبل بارگذاری شدهاند نگاه نمیکنیم. دستگاههای اندرویدی امروزی این آزادی را دارند که تعداد زیادی برنامه از پیش نصب شده روی خود داشته باشند و همه چیز به OEM برمیگردد. تلفن های حامل حتی بیشتر دارند، اما تنها چیزی که در همه دستگاه های اندرویدی ضروری است Play Store است. با این حال، بر اساس یافتههای جدید، به نظر میرسد که این غول موتور جستجو هرگز برنامهای برای کسب درآمد زیادی از آن نداشته است.
گوگل پلی استور زمانی به نام بازار اندروید شناخته می شد و آقای اریک چو، رئیس اکوسیستم توسعه دهندگان اندروید، در مورد اینکه چگونه گوگل بازار اندروید را به عنوان یک مرکز سود عملیاتی نمی کند، و اینکه چگونه این شرکت “مجموعه ای را جمع آوری خواهد کرد” صحبت کرد. هزینه اندکی برای پوشش هزینه های جابجایی و صورتحساب. در عین حال، درست است که در آن مرحله، سهم درآمد برای خود غول موتور جستجو ۵ درصد، برای اپراتورها ۲۵ درصد و برای توسعه دهندگان ۳۰ درصد بود. که تغییر کرده است.
من از زمانی که یادم می آید از اندروید استفاده می کنم. اولین گوشی هوشمند من یک HTC Desire با اندروید ۲.۳ یا Gingerbread بود. در طول چندین سال، من از گوشیهای تقریباً همه OEMهای اصلی استفاده کردهام، و یک چیز مشهود این است که سیستم عامل به چیزی تبدیل شده است که حتی من در آن زمان به آن فکر نمیکردم. خوب است که می بینیم گوگل پیشرفت های جدی در تبدیل سیستم عامل به یک بازیگر اصلی در بازار داشته است، به خصوص زمانی که رقابت اپل همیشه سخت بود.