هوآوی با پردازنده های کرین خود سعی دارد کاملا در صنعت تلفن هوشمند مستقل عمل کند تا بتواند به رقابت با رقبا دیرینه بپردازد.
پردازنده Kirin هوآوی پس از سالها مواجهه با موانع ناشی از تحریمهای آمریکا و کمبود تراشه، توانسته است جایگاهی را در بین پنج سازنده برتر تراشههای جهانی به دست آورد.
بر اساس گزارش سه ماهه سوم سال ۲۰۲۳ توسط Counterpoint Research، سازنده تراشه Hisilicon (که به طور کامل متعلق به هواوی است) اکنون با سهم ۳ درصدی از بازار جهانی چیپست در جایگاه پنجم قرار دارد. این نشان دهنده بهبود قابل توجهی برای این شرکت است که پس از قرار گرفتن در لیست سیاه توسط دولت ایالات متحده، برای یافتن جایگزین تلاش کرد.
تجدید حیات هوآوی را می توان تا حد زیادی به عرضه محصول ۲۰۲۳ آن نسبت داد که با سری میت ۶۰ شروع شد. این گوشی هوشمند مجهز به پردازنده Kirin 9000s مجهز به شبکه ۵G، در چین به یک موفقیت فوری تبدیل شد. به لطف این، هواوی اکنون بالاخره به رقابت جهانی سازندگان تراشه بازگشته است.
سایر دستگاه های مجهز به کرین مانند تلفن تاشو میت ایکس ۵ و تبلت میت پد پرو ۱۳.۲نیز بازخورد مثبتی از کاربران چینی دریافت کرده اند که موقعیت این شرکت را در بازار تقویت کرده است. انتظار می رود این حرکت در سال ۲۰۲۴ با عرضه سری میان رده Nova 12 که شایعه شده است دارای پردازنده های Kirin هستند، ادامه یابد.
در حالی که بازگشت هوآوی چشمگیر است، کوالکام همچنان با ۴۰ درصد سهم بازار، به لطف استفاده از پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲ خود در پرچمداران ممتاز چینی، همچنان بازیکن برتر است. اپل با سهم ۳۱ درصدی در جایگاه دوم قرار دارد که توسط سری آیفون ۱۵ هدایت می شود.
مدیاتک با سهم ۱۵ درصدی جایگاه سوم را از نظر درآمد و سامسونگ با ۷ درصد سهم بازار در جایگاه چهارم قرار دارد. پس از هوآوی، Unisoc با ۲ درصد سهم بازار در جایگاه ششم قرار دارد و Tensor گوگل نیز سهم بازار مناسبی ۱ درصدی را به خود اختصاص داده و در رتبه هفتم فهرست قرار گرفته است.
هوآوی در تلاش بوده تا چیپست های حرفه ای و قابل توجهی را معرفی و ارائه کند. بنابراین انتظار داریم شاهد پیشرفت قابل توجه در این صنعت توسط برند چینی باشیم. تحریم ایالات متحده ضرر هنگفتی به این شرکت بزرگ مخابراتی وارد کرده و چنین تصمیم هایی دور از انتظار نبود.
به هر حال باید منتظر اخبار موثقی باقی ماند.