نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد
نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

یکپارچه سازی در نرم‌افزار و برنامه ها معمولا چیز خوبی است اما گاهی اوقات آزاردهنده است. قابلیت Shared with You در آیفون و آیپد در برنامه‌ هایی مانند Messages، Safari و Photos همین حالت را دارد. برای همین باید با نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد آشنا شوید.

Shared With You، یک قابلیت مفید یا دردسر؟

با انتشار iOS 15 و iPadOS 15 تغییرات زیادی در دستگاه های اپل به وجود آمد. یکی از تغییرات iOS 15 از جمله اقداماتی که اپل برای ادغام iMessage با برنامه‌ های دیگر نظیر Photos، Music، TV و Safari شروع کرد. تمام این برنامه‌ ها بخش Shared with You دارند که پیوندها و محتوایی است که از طریق iMessage به اشتراک گذاشته شده است.

به عنوان مثال اگر شخصی لینک یک مقاله را به اشتراک بگذارد، زمانی که صفحه ی شروع سافاری را باز می کنید، آن را خواهید دید.

نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

خبر بد این است که بعد از باز کردن لینک هم نمی رود! اگر این قابلیت فایده ای برایتان ندارد، نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد به کارتان می آید. آن را هم در یک برنامه خاص و هم در تمام برنامه ها می توانید غیر فعال کنید.

نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

برای شروع، Settings را روی آیفون یا آیپدتان باز کنید.

رفتن به Settings

به قسمت Messages بروید.

نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

بخش Shared With You را انتخاب کنید.

Shared with you

اگر می خواهید کلا غیر فعالش کنید، Automatic Sharing را برگزینید.

غیر فعال کردن Shared with you در تمام برنامه ها

اما برای غیر فعالسازی Shared with you در یک برنامه ی خاص، می توانید Music، TV، Safari و یا Photos را انتخاب نمایید.

نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

حالا وقتی آن برنامه ی خاص را باز می کنید، دیگر Shared with you را نخواهید دید. نحوه غیر فعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد به این ترتیب است.

اگر دوباره تصمیم گرفتید Shared with you را فعال کنید، مسیر Settings > Messages > Shared With You را بروید. و از آنجا Automatic Sharing را برای برنامه ی مد نظرتان فعال کنید. بعد از فعال سازی تمام لینک ها و عکس‌ های شما در برنامه ی Messages باقی می‌ مانند.

بیشتر بخوانید:
منبع
Avatar

سوسن ربیعی

کارشناس زبان روسی همچنین عاشق تکنولوژی هستم و در وقت آزادم روسی تدریس می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *